Gründering – elektrisk trehjulsscooter – City Rabbit

City Rabbit er en praktisk, elektrisk trehjulsscooter som tar deg frem i dit du skal på en effektiv måte. Du kan slippe eller redusere bruk av andre transportmidler. Den er sammenleggbar og kan derfor lett tas med på bane, buss og i bil; og den kan lett stues bort, f.eks. settes under en kontorpult. Hvorfor skriver vi om City Rabbit på Albarans hjemmeside?

Gründerselskapet City Rabbit AS startet opp tidligere i år. City Rabbit er norsk design, og har norske eiere. Scooteren sammenstilles i Kina. De første City Rabbitene er kommet til landet. City Rabbit tilbys bedriftsmarkedet.

Vi har på tro på dette innovative fremkomstmiddelet som et supplement. Tid er også penger, og hva er bedre enn et Effektivt og Miljøvennlig, og attpåtil Morsomt Transportmiddel – EMMT !?

Ja, og så heier vi på gründerskap!

En av gründerne var med på etableringen av Krabat AS i 2006, og Albaran bistod Krabat frem til salg av selskapet i 2017, se https://albaran.no/grundering-oppstart-og-oppskalering-av-virksomheter/.

Nå er vi på hjul med City Rabbit.

For dem som er interessert i gründering, har vi utarbeidet en momentliste i form av en kort gründertest som det er lenke til her: https://albaran.no/webtest/grundertest/.

Mer om City Rabbit finner du på https://cityrabbit.no/

 

Albaran, 29.05.2019

Anders Dahl

Tor Wilhelm Seim