Ragnar Østensen

Advokat

Ragnar er medlem av den landsdekkende Skatteklagenemnda som ble etablert av Finansdepartementet sommeren 2016. Ragnar var i 12 år medlem og leder av advokatforeningens permanente lovutvalg for skatterett, og i perioden 2000 – 2011 var han leder av Oljeskattenemnda som tidligere hadde ansvaret for utskriving av petroleumsskatt på norsk sokkel. Ragnar har skrevet en rekke artikler om skatt i forskjellige fagtidsskrifter og er medforfatter av flere bøker om skatterettslige emner. Ragnar deltar også som prosjektrådgiver i forbindelse med oppdrag som Albaran utfører. Ragnar begynte sammen med Albaran fra 01.10.2016. Ragnar har tidligere bakgrunn som konsulent ved Bærum ligningskontor, byråsjef i Finansdepartementets skatteavdeling, partner i respektive advokatfirmaene Haavind og Haga, Haavind og Hjort DA. Ragnar er cand. jur fra Universitetet i Oslo 1975.

Ragnar er medlem av den landsdekkende Skatteklagenemnda som ble etablert av Finansdepartementet sommeren 2016. Ragnar var i 12 år medlem og leder av advokatforeningens permanente lovutvalg for skatterett, og i perioden 2000 – 2011 var han leder av Oljeskattenemnda som tidligere hadde ansvaret for utskriving av petroleumsskatt på norsk sokkel.

Ragnar har skrevet en rekke artikler om skatt i forskjellige fagtidsskrifter, og er medforfatter av flere bøker om skatterettslige emner. Ragnar deltar også som prosjektrådgiver i forbindelse med oppdrag som Albaran utfører.

Ragnar begynte sammen med Albaran fra 01.10.2016. Ragnar har tidligere bakgrunn som konsulent ved Bærum ligningskontor, byråsjef i Finansdepartementets skatteavdeling, partner i respektive advokatfirmaene Haavind og Haga, Haavind og Hjort DA. Ragnar er cand. jur fra Universitetet i Oslo 1975.

Print Friendly, PDF & Email