Theresa Comiskey Olsen

Attorney at Law (U.S.A.)

Theresa Comiskey Olsen har arbeidet med internasjonale problemstillinger og utfordringer knyttet til kontrakter og virksomhetsledelse gjennom om lag tre 10-år. Theresa har særlig fokus utfordringer innen Biotech/Life Sciences/Medtech, så som utarbeidelse av avtaleverk og forhandlinger mv. relatert til cross border transaksjoner, lisens-, distribusjons- og samarbeidsavtaler. Theresa har fartstid gjennom flere år i Hafslund Nycomeds juridiske avdeling, etterfulgt av flere år som juridisk direktør i Nycomed Pharma, og fra 2008 i egen advokatpraksis. Theresa er med på Albarans lag for forretningsjus fra 1.1.2022. Theresa har Bachelor of Arts fra University of Pennsylvania og Juris Doctor fra University of Detroit, Mercy School of Law.

Theresa Comiskey Olsen har arbeidet med internasjonale problemstillinger og utfordringer knyttet til kontrakter og virksomhetsledelse gjennom om lag tre 10-år.

Theresa har særlig fokus utfordringer innen Biotech/Life Sciences/Medtech, så som utarbeidelse av avtaleverk og forhandlinger mv. relatert til
cross border transaksjoner, lisens-, distribusjons- og samarbeidsavtaler.

Theresa har fartstid gjennom flere år i Hafslund Nycomeds juridiske avdeling, etterfulgt av flere år som juridisk direktør i Nycomed Pharma, og fra 2008 i egen advokatpraksis. Theresa er med på Albarans lag for forretningsjus fra 1.1.2022.

Theresa har Bachelor of Arts fra University of Pennsylvania og Juris Doctor fra University of Detroit, Mercy School of Law.

Print Friendly, PDF & Email